Corporate page

Sportcomplex "Kattenbroek".

Kattenbroek nv is opgericht op 18 april 2006 en actief in de leisure sector.  Al jaren was er vraag naar extra sportfaciliteiten in Edegem.  De geboorte van een ideale samenwerking voorbeeld tussen gemeentelijke dienst(en) en privé investeerders. 

Onze missie en visie is om mensen, jong en oud, te motiveren om te bewegen of te sporten.  Het sportcomplex is zodanig gecreëerd om een volwaardige partner te zijn voor particulieren, sportclubs, nationale en internationale sportfederaties en bedrijven.  Wij bieden innovatieve sportactiviteiten en accomodaties aan voor alle leeftijden.

De leisure sector is een dynamische en snel groeiende, bedrijfstak.  In de vrije tijd wil particulier of bedrijf een kwalitatieve belevenis, die wij kunnen aanbieden.  Met een sterk team en betrouwbare partners hebben wij de eer om verschillende binnen-, buitenlandse sport evenementen te kunnen hosten van zowel nationale, als internationale niveau. 

Ons team is dagelijks bezig met onze missie verder te zetten nl.: “innovatief mensen doen bewegen met een kwalitatieve belevenis”.

Met sportieve groeten,

Johnny Janssens en Tim Janssens
oprichters en zaakvoerders

Kattenbroek nv

Kattenbroek 14
2650 Edegem
België

+32 3 888 93 00
BE 0869.584.709